Skip to content
Αρχικη english
Λογισμικό Intergraph GIS Εκτύπωση
Geomedia Viewer

Το GeoMedia Viewer αποτελεί μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για επισκόπηση και διανομή γεωγραφικών δεδομένων. Επιτρέπει σε έναν οργανισμό τη βελτίωση της αξίας των χωρικών δεδομένων του, με την επέκταση της διαθεσιμότητάς τους σε αρχάριους χρήστες που διαφορετική περίπτωση δε θα είχαν πρόσβαση στα δεδομένα λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν σχετικά με την αγορά και την εκμάθηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος GIS.

Geomedia

Το GeoMedia είναι η βασική πλατφόρμα GIS της Intergraph. Πρόκειται για ένα λογισμικό που παρέχει πραγματικά διαλειτουργική διαχείριση δεδομένων, επιτρέποντας την εισαγωγή δεδομένων από διεσπαρμένες βάσεις δεδομένων σε ένα μοναδικό περιβάλλον GIS για επισκόπηση, ανάλυση και παρουσίαση, χωρίς να είναι απαραίτητη καμία μετατροπή των δεδομένων. Με το GeoMedia αποφεύγονται τα προβλήματα με μη επίκαιρα δεδομένα καθώς όλοι οι χρήστες παίρνουν τις πληροφορίες τους κατευθείαν από την πηγή. Η τεχνολογία δεδομένων του GeoMedia υποστηρίζει όλα τα ανοιχτά πρότυπα, παρέχοντας απευθείας πρόσβαση σε όλους τους βασικούς τύπους γεωχωρικών δεδομένων και σε διαδεδομένα πρότυπα σχεσιακών βάσεων δεδομένων. Το GeoMedia παρέχει μία πλήρη σειρά από ισχυρά εργαλεία ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων ερωτημάτων με βάση χωρικά και περιγραφικά χαρακτηριστικά, ζώνες επιρροής, χωρικές επικαλύψεις και θεματικούς χάρτες.

Geomedia Professional

Το GeoMedia Professional παρέχει εργαλεία συλλογής και επεξεργασίας που είναι ταχύτερα, εξυπνότερα και ευκολότερα στη χρήση από τα παραδοσιακά εργαλεία GIS. Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν στον οργανισμό σας να διαχειρίζεται τα πολύτιμα δεδομένα που τόσο σκληρά έχετε δουλέει για να δημιουργήσετε. Χτίζοντας επάνω στην εξελιξιμότητα, την ευελιξία και τα ανοιχτά πρότυπα της τεχνολογίας GeoMedia, το GeoMedia Professional ενσωματώνει ταχύτητα στην υλοποίηση γεωγραφικών βάσεων δεδομένων και παραγωγικότητα στη συλλογή και τροποποίηση δεδομένων. Χρησιμοποιώντας το GeoMedia Professional μπορείτε να πραγματοποιείτε real-time συνδέσεις σε χωρικά δεδομένα σε πολλαπλές αποθήκες δεδομένων ταυτόχρονα, να αναλύετε συσχετισμούς μεταξύ των δεδομένων, να μετατρέπετε την πληροφορία σε ολοκληρωμένους χάρτες ακριβείας για διανομή και παρουσίαση, και να παρέχετε α χωρικά δεδομένα σε χρήστες μέσα στον οργανισμό σας.

Geomedia Grid

Το GeoMedia Grid αποτελεί ένα εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων ανάλυσης κανάβου για το GeoMedia. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες των vector GIS με τη δύναμη εργαλείων ανάλυσης κανάβου, το GeoMedia Grid προσφέρει σε επαγγελματίες GIS τη δυνατότητα εφαρμογής ολοκληρωμένων εργασιών κανάβου και ανάλυσης δεδομένων. Το GeoMedia Grid παρέχει μια πλήρη σειρά εργαλείων ανάλυσης κανάβου, πλήρως ενσωματωμένα στο GeoMedia, επιτρέποντας στους χρήστες να διερευνήσουν τις χωρικές σχέσεις των εδοένων τους με νέους και δυναμικούς τρόπους.
Geomedia Image

Το GeoMedia Image παρέχει ένα πλήρες σετ από εργαλεία για τη θέαση, βελτιστοποίηση και επεξεργασία των εικόνων, και τα οποία είναι πλήρως ενσωματωμένα με άλλα προϊόντα GeoMedia. Δυνμικά εργαλεία επιτρέπουν την επεξεργασία και τη θέαση δυαδικών (binary), ασπρόμαυρων (grayscale), και έγχρωμων ράστερ εικόνων και χαρτών.

Geomedia Transaction Manager

To GeoMedia Transaction Manager (GTM) είναι σχεδιασμένο για οργανισμούς με χρήστες οι οποίοι δημιουργούν και διατηρούν γεωχωρικά δεδομένα συχνά ταυτόχρονα. Το λογισμικό αυτό εισάγει λειτουργίες για μακρά διαχείριση συναλλαγών, για διαχείριση αλλεπάλληλων εκδόσεων (versioning) και ιστορικού δεδομένων, για το GeoMedia Professional και το περιβάλλον της Oracle 9i ή 10g. Με το Transaction Manager, οι οργανισμοί μπορούν να διαχειριστούν τον κύκλο ζωής των αλλαγών στα γεωχωρικά και μη δεδομένα ενώ παράλληλα διαφυλάττουν την ακεραιότητα και την εγκυρότητα τους.

Geomedia Webmap

Το GeoMedia WebMap είναι το πρώτο λογισμικό εργαλείο που δημιουργήθηκε για την ανάλυση και απεικόνιση χαρτών στο διαδίκτυο (web). Η ιδέα είναι απλή – το WebMap παρέχει online πρόσβαση στις γεωχωρικές βάσεις (geospatial databases) σε πραγματικό χρόνο και εξοπλίζει τους χρήστες με GIS εργαλεία ανάλυσης έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να χτίσουν χάρτες, να εξαγάγουν χρήσιμες πληροφορίες, και να περάσουν τις αλλαγες στα δεδομένα πίσω στη βάση. Οποιοσδήποτε χρήστης ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ένα τυπικό λογισμικό πλοήγησης στο διαδίκτυο (web browser) μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις λειτουργίες και πολλές παραπάνω χωρίς να διαθέτει καθόλου σχετική εκπαίδευση σε GIS.

Geomedia WebMap Professional

Προσφέρει ότι και το Geomedia WebMap, με την πολύ σημαντική επιπρόσθετη δυνατότητα της ψηφιοποίησης μέσω διαδικτύου. Ο χρήστης με τα κατάλληλα δικαιώματα μπορεί μέσω διαδικτύου να επέμβει και να τροποποιήσει είτε τα γεωμετρικά είτε τα περιγραφικά χαρακτηρστικά των αντικειμένων που εμφανίζονται στο χάρτη.

Intelliwhere OnDemand

Το IntelliWhere OnDemand τοποθετεί τα GIS δεδομένα του οργανισμού σας στα χέρια του κινητού ανθρώπινου δυναμικού σας. Πρόκειται για μία εφαρμογή που λειτουργεί σε συσκευές pda. Ως ένα χρήσιμο ργαλείο πεδίου, όχι μόνο βοηθάει τα συνεργεία πεδίου να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις έχοντας τις σωστές πληροφορίες στη διάθεσή τους, αλλά συντελεί στη μείωση των χρόνων μετακινήσεων και τη γραφειοκρατία, και βελτιώνει την ακρίβεια των δεδομένων της επιχείρησης.Στο πεδίο οι χρήστες των συνεργείων μπορούν να εντοπίσουν χαρακτηριστικά γρήγορα και εύκολα με τη χρήση ερωτημάτων, να ανακτήσουν και να επεξεργαστούν πληροφορίες, να σχεδιάσουν επάνω στους χάρτες, ακόμα και να ενσωματώσουν φωτογραφίες και φωνητικές εντολές (αν υποστηρίζεται από το PDA). Το GeoMedia και το GeoMedia Professional χρησιμοποιούνται ως πύλες μεταφοράς δεδομένων μεταξύ του συστήματος GIS της επιχείρησης και των υπολογιστών παλάμης.

Geomedia OrthoPro

Το ImageStation OrthoPro είναι ένα λογισμικό ορθοδιόρθωσης που αντιμετωπίζει ολόκληρη τη διαδικασία πααγωγής ορθοφωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού ενός project ορθοδιόρθωσης, την ίδια την ορθοδιόρθωση, τεχνικές dodging, true ortho, αντιστάθμιση τόνων, αυτόματη δημιουργία seamlines, δημιουργία μωσαϊκού και εκτίμηση ποιότητας.
 

Αναζητηση